What are you looking for?

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.
Verduurzamen van je bedrijf

Krijg inzicht dankzij een duurzaamheidscore van jouw bedrijf
en handelingsperspectief met een concreet actieplan voor verduurzaming

ESG score om je bedrijf te verduurzamen

Wat is ‘duurzaam’ precies en wat kun je als bedrijf (nog meer) doen? Onze duurzaamheidsscan (FLOW) heeft de complexiteit van duurzaamheid teruggebracht naar een compleet en super overzichtelijk framework, dat alle onderdelen van ESG dekt. Geen dik rapport dat in de la belandt, maar binnen 4-6 weken een ESG score en uitleg over hoe de organisatie er precies voor staat.

Naar aanleiding van de FLOW score bieden we handelingsperspectief voor een eerste of volgende stap, met concrete operationele oplossingen waarmee jouw organisatie kosten bespaart en waarde creëert. Ideaal voor kleine en middelgrote bedrijven.

Voorbeeld bekijken

Onze ESG score geeft handelingsperspectief om jouw bedrijf te verduurzamen

Er zijn ontzettend veel organisaties die willen verduurzamen, maar niet precies weten hoe. Nature’s Right heeft haar jarenlange ervaring met duurzaamheid verwerkt in een duurzaamheidsscan voor bedrijven: FLOW. Hierin wordt o.a. gekeken naar de economische, sociale en ecologische waarde van bedrijven, diverse footprints, veerkracht van de organisatie, psychologische veiligheid van medewerkers en verschillende soorten reststromen. Uiteraard is ook de laatste wetgeving meegenomen.
Met dit model is de complexiteit van duurzaamheid teruggebracht naar een compleet en super overzichtelijk framework, dat alle onderdelen van ESG dekt. De uitkomst is dus ook een ESG score, die handelingsperspectief biedt om de organisatie te verbeteren.
Via een aantal interviews in de organisatie wordt de input van FLOW verzameld. Na een fact check en sector scan wordt de score opgemaakt en gepresenteerd. Hier worden waardevolle inzichten gedeeld en concrete vervolgstappen aangereikt. Deze vervolgstappen variëren bewust van resultaat op korte – en lange termijn.
Elk interview duurt 1,5 tot 2 uur. Deze gesprekken worden gehouden met mensen die goed zicht hebben op beleid in het algemeen en beleid & operatie t.a.v. duurzaamheid. Denk daarbij aan MD/CEO, ESG manager, CFO en CHRO. De exacte namen bepalen we in overleg.

Interviews

Verzamelen van input voor ESG score

Verwerken tot ESG Score

De resultaten van de interviews en sectorscan worden verwerkt tot score

Presentatie score en advies

Presentatie van het resultaat en concrete opties om het bedrijf te verduurzamen

Met wie hebben we al gewerkt?

Een vrijblijvend gesprek en voorbeeld van FLOW aanvragen

    Om spam te voorkomen vragen we je de
    onderstaande code over te typen.

    captcha

    Liever direct even bellen? Dat kan natuurlijk ook: +31 6 36 11 43 77
    Of op een andere manier contact opnemen.