What are you looking for?

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

Inspiratiesessie CODE D’AZUR

Biomimicry cases als inspiratie voor innovatie

Nature’s Right heeft ontzettend veel gave kennis en content waarmee het fascinerende perspectief van biomimicry kan worden meegeven aan een groep. 

De exacte invalshoek van een sessie kunnen we afstemmen op thema’s die bij jouw bedrijf/team spelen. Bijvoorbeeld innovatie, samenwerking of inclusiviteit/diversiteit. Op basis van dit thema beantwoorden we in de inspiratiesessie vragen als ‘Hoe helpt een haai te beschermen tegen bacteriële infecties in een ziekenhuis?’, ‘Wat kunnen mieren ons leren over onze hersenen, kanker en het internet? en ‘Wat heeft een pauw te maken met energiebesparing van digitale schermen?’ 

In our second internal Tech Update of 2020 we welcomed Wouter Swenneker who had a very inspiring talk about 'Biomimicry'. We learned a thing or two about how nature can inspire technological innovation. After all, how can you compete with 3.8 billion years of R&D.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.