What are you looking for?

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

FD Mediagroep gebruikt strategieën uit de natuur voor duurzame groei

FDMG Effect is onderdeel van de FD Mediagroep. Dit team zorgt voor B2B-content marketing oplossingen. Ze willen groeien tot marktleider

Uitdaging

Door de focus op groei was er in het team te weinig ruimte voor ontwikkeling. Onder ontwikkeling verstaan we innoveren, structureren en optimaliseren. Ontwikkeling van producten en processen (zoals onderlinge samenwerking) is nodig voor duurzame groei. 

In het kort was de ontwerpvraag van team Effect: hoe kunnen we groei en ontwikkeling combineren?

Strategieën uit de natuur als inspiratie

De natuurlijke wereld heeft allerlei strategieën om groei en ontwikkeling te combineren. Nature’s Right heeft een aantal voorbeelden meegebracht naar een workshop met FDMG Effect.  Tijdens de workshop is Team Effect gefaciliteerd door Nature’s Right om deze strategieën toe te passen op hun uitdaging.  

Nieuwsgierig welke voorbeelden uit de natuur zijn gebruikt? Neem dan contact met ons op! We kunnen hier meer over vertellen in een persoonlijk gesprek. 

De natuurlijke wereld heeft allerlei strategieën om groei en ontwikkeling te combineren

Effect

“Een verfrissende workshop die ons op een originele manier nieuwe inzichten heeft gegeven. En ook nog eens met een boodschap die blijft hangen. Niet alleen in de vertaling naar concrete acties voor ons team, maar ook in relatie tot de waarde van alles om ons heen. En juist dat laatste maakt het origineel en eigentijds, waardoor we nog regelmatig terugvallen om de opvallende inzichten die Wouter met ons heeft gedeeld. Een aanrader dus!”

Sandor Jansen, Head of Business FD Mediagroep Effect

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.