What are you looking for?

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

Actieplan duurzaamheid Abovo Maxlead

Met onze duurzaamheidsscan (FLOW) hebben we inzicht gegeven in de status op duurzaamheid en het actieplan voor Abovo Maxlead opgesteld

Abovo Maxlead bestaat uit 230 specialisten in marketing en media, gevestigd in Hoorn en Oegstgeest. Zoals zij zelf zeggen heeft een organisatie  altijd een kritische, onafhankelijke blik nodig om beter te kunnen worden. Zo ook Abovo Maxlead zelf.

Zij vroegen ons te helpen met het in kaart brengen van de duurzaamheidsstatus en het maken van een actieplan. Ondanks dat zij geen nieuwkomer zijn in verduurzaming. Ze zijn  bijvoorbeeld sinds 2018 in het bezig van ISO-certificeringen op gebied van informatiebeveiliging, kwaliteit en milieu.

Nature’s Right heeft met de duurzaamheidsscan structuur aangebracht in de lopende duurzaamheidsinitiatieven en advies gegeven over de volgende stappen. De volgende stappen varieerden van echt operationele oplossingen tot het opstellen van een ESG beleid, waar Nature’s Right de organisatie van Abovo Maxlead in heeft ondersteund.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.