What are you looking for?

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

Re-value: meer waarde met minder werk dankzij 3,8 miljard jaar ervaring

Probleem

Het komt in bijna elke organisatie voor:  teveel werk met te weinig mensen. De te hoge werkdruk zorgt er onder andere voor dat de output slechter wordt, er mensen uitvallen en talent moeilijker te behouden is.

Mensen leven vanuit de opvatting dat meer werken leidt tot een beter resultaat. Het goede nieuws is dat we voor een beter (financieel) resultaat niet altijd harder hoeven te werken.

Inspiratie

De natuur is hét voorbeeld van waardecreatie en effectief omgaan met resources. Dat inspireert tot twee dingen: 

1. Circulariteit in een kenniseconomie. Slim hergebruiken van intellectueel kapitaal (o.a. goede ideeën die zijn ontstaan bij een verloren pitch en hergebruik van verzamelde data)
2. Loslaten van wat niet werkt (evolutie/circle of life) 

Oplossing

Om nog beter om te gaan met  human capital en intellectual capital hebben we een programma gemaakt: Re-value. Dat zijn opdrachten en workshops die jouw team/bedrijf helpen meer waarde te halen uit juist minder werk.  We doen dit op een heel effectieve en originele manier, met voorbeelden uit de natuurlijke wereld en uit de praktijk.

Download flyer

Cases

We zijn trots op alle geslaagde Re-value workshops. We hebben dit zowel fysiek als digitaal mogen doen. Hieronder twee voorbeelden

Re-value workshop ‘Bewustwording’

We leven in een wegwerpmaatschappij. We maken iets om het kort te gebruiken en daarna weg te gooien. Het komt zelfs regelmatig voor dat we iets helemaal niet gebruiken! In deze workshop hebben we verschillende grote publishers geholpen om meer waarde te halen uit het...

Een aantal Re-value klanten:

Re-value testimonial

"Dankzij de ‘Re-value Workshop’ is het gelukt om “waste” van immateriële waarde bloot te leggen en om te zetten naar nieuwe manieren om waarde te creëren. De verschillende opdrachten zorgen voor meer bewustwording en slimme toepassingen die efficiency verhogen. Erg interessant om aan deel te nemen!"

Bojan Stigter

Head of Strategy

"Ik vond het oprecht een van de leukste workshops qua interactie van het afgelopen jaar! Echt supergoed gedaan"

Terka Samson

Client Service Manager en Senior Client Lead